Descriere
OENOZYM RED FRUIT este o enzima pectolitica pe baza de pectinaze, derivata din tulpini selectionate de Aspergillus niger. Datorita prezentei puternice a activitatilor secundare hemicelulazice si celulazice, Oenozym Red Fruit, optimizeaza extractia de antociani si taninuri, limitand extractia de polifenoli amari. Oenozym Red Fruit este un preparat enzimatic pectolitic utilizat pentru tratamentul masei zdrobite destinate productiei de vinuri rosii. A fost studiat cu predilectie pentru macerarea rapida a strugurilor rosii, la care favorizeaza extractia precursorilor aromatici si a polizaharidelor parietale. Actiunea sa specifica se desfasoara optim la un pH cuprins intre 3,2 si 4,0.
DOZE RECOMANDATE
Produsul este destinat tratamentului masei zdrobite de struguri pentru productia de vinuri rosii.Se recomanda adaugarea a 1 – 3 g de enzima la 100 kg de produs, la inceputul fazei de macerare.
AMBALARE
Oenozym Red Fruit este disponibil la ambalaj de 0,1 si 0,5 kg.