Solutia de dioxid de sulf

Descriere

Solutia de dioxid de sulf se foloseste in vinificatie la conservarea si stabilizarea vinului impotriva fenomenului de oxidare. Se prezinta sub forma unei dilutii de dioxid de sulf in apa avand concentratia de 40 % sau 60 % .Compozitia solutiei este de 53 % bisulfit de amoniu ceea ce este echvalent a 40 % SO2.

COMPOZITIE :

Nutrient pentru drojdie (ion de amoniu),conservant antimicrobian (ion sulfit) 66% si apa demineralizata.

AMBALARE :

Bidon de 5 kg sau 25 kg.

ATENTIONARE:

De utilizat doar pentru uz profesional in domeniu enologic ca si antioxidant conservant antimicrobian si nutrient pentru drojdie. Intrucat contine azot, care este o sursa de hranire pentru drojdii si bacterii, nu este recomandat sa se foloseasca in alte faze decat cea de fermentare, intrucat poate induce o stare de instabilitate microbilogica cu dezvolatrea de micro-organisme si in consecinta deviatii organoleptice. 

DOZAJ RECOMANDAT :

Intre 5 si 12 ml/hl cu respectarea legislatiei in vigoare.