Afumatoare
Este o camera pentru afumare de produse din carne, peste, branzeturi, salamuri si alimente in general, ce permite inclusiv aromatizarea alimentelor procesate si marirea duratei lor de pastrare. Este realizata complet din otel inox AISI 430 si are incluse 3 gratare tip raft, 5 carlige inox pentru agatare, caseta pentru locasul focului si cu costuri suplimentare optional 1 kg de lemn macinat special pentru ardere. Afumatoarea este prevazuta cu usa anterioara cu deschidere completa pentru o usoara manevrare a rafturilor tip grilaj, regulator de tiraj de aer la partea superioara, locas pentru introducerea unui termometru. Materialul folosit pentru ardere de la REBER este din lemn de fag sau stejar, dens, obtinut prin comprimare ceea ce ii confera un randament dublu fata de lemnul clasic, fara sa contina material adeziv sau chimic.Se livreaza demontate in cutii inchise si protejate pentru reducerea volumului de transport, insotite de instructiuni de montaj si chei pentru montajul diverselor componente.
Afișez toate cele 4 rezultate