Descriere
OENOVIN C133 este indicata la producerea vinurilor rosii delicate si echilibrate, caracteristicile sale fermentative o recomanda ca potrivita in producerea de vinuri stil “Noua Generatie “ la care potentialitatea invechirii nu trebuie sa depaseasca 2 ani, vinuri tinere care se consuma dupa maxim 3 ani de la producere. Este o drojdie cu exigente nutritive medii, capabila sa evidentieze adecvat caracteristicile daca beneficiaza de un aport de oxigenare ( macro-oxigenare) in maniera calibrata la o densitate intre 1010 – 1020. AAceasta a fost selectata pentru respectarea tipicitatii zonei de provenienta si a caracteristicilor varietale. Permite evidentierea aromele tipice provenind de la struguri din soiurile Sangiovese, Montepulciano, Syrah și Nero d’Avola, Feteasca Neagra struguri tipici din arile geografice mediteraneene si conexe acestora.
DOZE
Musturi rosii: 20 g/hl, mariti dozarea in cazul strugurilor intr-un stadiu sanitar precar, sau pentru refermentari.
AMBALARE
Produsul este disponibil la ambalaj vidat de 0,5 kg sau impachetat in cutii de 10 kg.