OENOZYM RED COLOR

Descriere

OENOZYM RED COLOR este o enzima pectolitica pe baza de pectinaze si hemicelulaze, derivata din tulpini selectionate de Aspergillus niger. Oenozym Red Color favorizeaza eliberarea de polizaharide prezente in struguri, care pot deja de la inceputul macerarii sa se combine cu taninurile si substantele colorante, creand complexe stabile in timp. Vinurile obtinute prezinta o intensitate coloranta superioara probelor martor netratate. Utilizarea acestui produs este potrivita macerarilor traditionale, pe parcursul carora favorizeaza extractia componentelor fenolice, permitand astfel obtinerea unor vinuri compatibile pentru invechire.

DOZE RECOMANDATE

Produsul este destinat tratamentului masei zdrobite de struguri pentru productia de vinuri rosii. Se recomanda adaugarea a 1 – 3 g de enzima la 100 kg de produs, la inceputul fazei de macerare.

AMBALARE

Oenozym Red Color este disponibil la ambalaj de 0,1 si 0,5 kg

Fisa tehnica Oenozym Red Color